HET WARMTECENTRUM VAN LA DIFFERANCE

De Alphamassage

In een tijd van spanning en stress zoeken we steeds vaker naar noodzakelijke ontspanning. Die kunnen wij vinden in bijvoorbeeld de natuur. Natuur brengt ons tot rust en is een bron van inspiratie. We kunnen er energie uit putten en het ordent de gedachten.

De Alphamassage is een uniek apparaat dat de lichamelijke en geestelijke condities optimaliseert. Een betere gezondheid en een jeugdig gevoel zijn het resultaat.

Hét anti-stressmiddel

 • geeft totale ontspanning
 • zorgt voor een intensieve
 • huidreiniging
 • drijft afvalstoffen uit het lichaam
 • ondersteunt
 • calorieënverbranding
 • stimuleert gewichtsverlies
 • werkt verzachtend bij
 • spierpijnen en reumatische
 • klachten
 • versterkt het mentale
 • weerstandsvermogen

De exclusieve eigenschappen van de Alphamassage

Sauna. De droge warmte reinigt en desinfecteert de huid, ontspant de spieren, bevordert de bloedcirculatie en verhoogt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

Aromatherapie. Vier verschillende essentiële oliën ter bevordering van de gezondheid.

Contour bed. Het massage bed is anatomisch gevormd en ondersteund het gehele lichaam.

Massage. Pulserende harmonische vibratie in variërende golven van onder het bed zorgen voor een doeltreffende massage.

Gezuiverd lucht. Zuurstofrijke gezuiverde lucht is direct boven het gezicht bereikbaar.

Alphastimulus. De brainwave met speciaal ontworpen bril en bijbehorende geluidscassettes stimuleren alphagolven, waardoor volledig ontspanning optreedt en creatief denken gestimuleerd wordt.

Ozon. De cabine van de Alphamassage is uitgerust met een ozonlamp, waardoor het lichaam wordt omgeven met geactiveerde moleculen en produceert extra zuurstof in de cabine.

Calorieën indicator. De tijdens de behandeling verbruikte calorieën worden aan de hand van lichaamsomvang berekend en weergegeven.

Stereo Hifi. Tijdens de behandeling kan tevens van de hoofdtelefoon gebruik worden gemaakt.

Sportmassage

Een sportmassage is ten alle tijden mogelijk is bijvoorbeeld na de saunagang. Of laat uw verwennen middels een drukpunten of G5 massage. Een heerlijk alternatief! U kunt als u dit beter schikt ook 's avonds terecht voor een afspraak met betrekking tot een sportmassage, drukpunten massage of G5 massage.

Hydromassagebad

Het hydromassagebad is anatomisch aangepast. Het is niet zomaar een bad. Het lichaam wordt door ongeveer 340 waterstralen in het water gemasseerd. Eenmaal hierin geweest dan wilt U nooit meer in een traditioneel bubbelbad. Op deze manier kan het lichaam worden gemasseerd en gedraineerd vanaf het hoofd tot de voeten, in opeenvolgende draaiende golfbewegingen.

300 water jets worden computergestuurd en zorgen voor een rustgevend of juist energieopwekkend effect. Een optimale en complete massage van het gehele lichaam om de bloed- en de lymfecirculatie effectief te stimuleren wordt bereikt, terwijl afvalstoffen worden afgevoerd.

Ion Ozon Bad

De ozon opent de poriën van de huid en stimuleert de bloeddoorstroming en verstevigd de spanning van de huid. Op deze wijze wordt alle overtollige vetweefsels verloren en ook cellulitis neemt af, de longfunctie verbetert en derhalve draagt het Ion Ozon Bad bij tot een verbeterde kwaliteit van leven voor de personen met cara klachten. De behandelmethode wordt als kuur aanbevolen.

Het Ionozonbad is een bijzonder aangename werkzame behandelmethode in de moderne Ozon-Zuurstoftherapie. De methode bewerkstelligt een verbetering van de stofwisseling door de verbetering van het zuurstof gebruik.

Ozon werkt het best bij een warmte bad. Er treedt eeen langere tijd aanhoudende spierontspanning op en een verbetering van het zuur-base evenwicht. Ozon heeft een dsinfecterende werking(bacterie,virus). Goede resultaten worden beschreven bij aandoeningen van de bloedsomloop, migraine, stress, burned out, longaandoeningen, huidaandoeningen, cellulitis, oververmoeidheidssyndroom. Minimaal 6 behandelingen zijn nodig 2-3 maal per week. Na het warmtebad is een rust periode van 30 minuten aan te raden.

Niet geschikt bij acute ontstekingen en te snelle schildklier werking.

Infrarood Sauna

De sauna is van oorsprong een scandinavische vinding. In vroege tijden stookten houthakkers een met bomen, takken en aarde bedekte kuil met houtvuur warm om zich tegen het barre werkklimaat te beschermen. Later werd deze techniek gebruikt om via het zweetproces het reinigen van het lichaam te bevorderen.

Regelmatig sauna gebruik stimuleert de bloedsomloop wat op zijn beurt een gezonde toevloed van voedingstoffen naar de huid bevordert. De sauna veroorzaakt een koortsreactie die virussen en bacteriën kan doden en het aantal witte bloedcellen doet toenemen. Dit versterkt het afweersysteem. Veel atrsen geloven dat kunstmatig opgewekte koorts een groot potentiëel heeft in de behandeling van vele ziektes, waaronder kanker.

Conventionele sauna's werken hoofdzakelijk op convectiewarmte waarbij sprake is van verhitting van lucht. Het lichaam absorbeert deze warmte, die echter met een temperatuur van 80º-110ºC door veel mensen als onplezierig wordt ervaren.

De infrarood sauna verspreidt hoofdzakelijk stralingswarmte. deze warmte is compleet droog d.w.z. zonder vocht of stoom. De infrarood sauna werkt optimaal bij slechts een temperatuur van 40º-60ºC. Omdat de temperatuur van de lucht geen rol van betekenis speelt is ventilatie toegestaan en mogelijk gemaakt.

U kunt eveneens gebruik maken van de conventionele Sauna, Turksbad en/of de Zonnetunnel. De sauna kan zowel individueel als in kleine groepen worden bezocht. Het is zelfs mogelijk de sauna voor bepaalde avonden geheel af te huren.