ZWANGER

U wilt zwanger worden, dan volgt er een zwangerschap en in "no time" is het weer tijd om te ontzwangeren. Deze extreme ontwikkelingen vergt veel van uw huid en lichaam. In deze drie fasen kunnen wij, La Differance, uw huid begeleiden.

Onze orthomoleculaire arts kan voor u bepalen welke mineralen en vitamines in deze perioden goed voor u zijn. Indien u reeds op de hoogte bent van wat u nodig heeft in deze perioden dan kunnen wij bijna elk mineraal, vitamine en/of aminozuur leveren.

Zwanger worden

Voor de aanvang van uw zwangerschap kunnen wij uw lichaam optimaliseren met onder andere behandelingen, massages in combinatie met voetreflexologie. Het afvoeren (draineren) van afvalstoffen (denk aan het loodgehalte in uw bloed) kunnen wij bevorderen door magneetveld behandelingen of door middel van de infrarood sauna. De stress verminderen in de Alpha Massage Capsule en/of heerlijk samen met uw partner in de Duo Salon uw huid voorbereiden op het zwanger zijn

Zwanger zijn

Een mooi en uniek moment in uw leven, vindt u ook niet? Maar toch ook wel belastend en soms angstig. Het lichaam gaat veranderen. De rek op het bindweefsel en de huid wordt enorm, wellicht verschijnen striae. De buik wordt dikker. Natuurlijk kunt u de schade aan de huid beperken door de huid in optimale conditie te houden. De behandelingen die La Differance voor u in deze periode heeft kunnen ook op de zij of op de rug worden uitgevoerd. Deze behandelingen bestrijden het uitdrogen van de huid en verminderen het onstaan van striae. In deze periode is het niet toegestaan om het magneetveld te gebruiken, wel kunnen we proberen te bepalen, indien u dit wilt weten, of u een jongetje of een meisje zult krijgen. U kunt de souplesse van de huid optimaliseren, vocht ophopingen bestrijden door middel van lymfedrainage. Door shiatsu massage behoudt u uw energie tijdens de zwangerschap. En uiteraard kunt u "samen zwanger zijn" in de Duo Salon.

Zwanger af zijn

U heeft geboortekaartjes verstuurd, kraamvisite ontvangen, u geniet van uw kindje, een blijde periode. Helaas verloopt de zwangerschap en bevalling niet altijd vlekkeloos. Toch zal uw lichaam in alle gevallen moeten ontzwangeren. De lichaamscontouren moeten weer normaal worden en de elasticiteit van de huid zal wederom terug moeten keren. Veelal zouden de aangekomen pondjes er weer vanaf moeten en de buikspieren dienen te worden getraind.

Het is mogelijk dat de striae toch is gekomen, omdat u heel snel bent aangekomen. Deze littekens kunnen wij door bepaalde behandelingen weer vervagen. Hoe sneller u deze probleemzones laat behandelen, des te beter ! Uw huid verdient na een zwangerschap en een bevalling wel een oppepper. Ook als u borstvoeding geeft zijn er een aantal behandelingen uit te voeren. Daar de begeleiding nu heel persoonlijk wordt, is het goed te overleggen wat nu wel en wat niet verstandig is tijdens het ontzwangeren. Noodzakelijk is om succesvol om te gaan met de veranderde hormonen in het lichaam. Daarom bel, en vraag, vraag, vraag...!