LICHAAM- EN GELAATSVERZORGING

Acne

Meestal begint acne tussen het tiende en het vijftiende jaar en kan zo'n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Of mensen die opeens op volwassen leeftijd met dit verschijnsel worden geconfronteerd.

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talkkliersysteem dat wordt beinvloed door hormonale factoren. Het ontstaan van acne is verschillend. Het kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, bacterien of door zogenaamde hyperkeratose van de afvoergangen van het haarfollikel-talgkliersysteem. Hierbij is er sprake van een overmatige productie van de stof keratine door het epitheel van de afvoergang. Vervolgens verwijdt de afvoergang zich en onstaat er een comedo.

Een acnebehandeling bestaat over het algemeen uit een opeenvolging van behandelingen. Allereerst wordt er een analyse van de huid gemaakt. Vervolgens wordt op vakkundige wijze de huid gereinigd en zal de comedonen worden verwijderd. De pustels (puistjes) en talgcysten worden deskundig geledigd.

(Acne) behandeling met fruitzuren en magneetveld apparatuur. Speciale reiniging, peeling, stoom, acne fruitzuren, masker.

In kuur verband 10 maal (inclusief zinktest en advies) 800 minuten Fl. 760,--

Intensive Pulse Light (Epilight)

Acne kan ook goed d.m.v. Intensive Puls Light behandeld worden. Meer hierover op acne.net (engels) of klik op de Eplight afbeelding hiernaast.


NEODERMA

Neo Marine Spa behandeling

Een nieuwe anti aging behandeling van Neoderma. U voelt en ziet dat het werkt. Het doel is veroudering van het gezicht, oogstreek en hals tegen te gaan door middel van het herstellen, versterken en verrijken met energie van huidcellen.

  • Effect: Verjongend, vochtregulerend, verzachting van de huid en stabilisatie van alle huidfuncties. Zeewieren, vitaminen en mineralen helpen daarbij en hebben zelfs een herstellende werking. Aminozuren uit zeewier maken de huid elastisch en stevig. Sporenelementen verbeteren de zuurstofopname en in reactie met vitamine E werkt het anti-oxydant en tegen vrije radicalen in de huid.
  • Bestemd voor behandeling van alle mensen met een slechte huidconditie, verslapte huid, rokershuid, gestresste huid na afvallen en na de zomer en/of de winter.
  • Doel is om de frisse aanblik en vitaliteit terug te krijgen. de behandeling geeft directe resultaten, maar heeft nog meer effect in een kuur van vier behandelingen, eenmaal per week. Onderhoudend of preventief één maal per maand.

Chinese Kruiden Peeling

De biologische dieptepeeling van Neoderma is op basis van Chinese kruiden en perfluorcarbon (een van zuurstofverzadigde stof) en heeft een tharapeutische en verjongende werking. Het beinvloed het immuunsysteem en metabolisme van de huid.

Neoderma Chinese kruiden peeling is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als voor mannen, ook voor de donker, de gevoelige, allergische en/of dunne couperose huid. De behandeling kan natuurlijk ook op het lichaam worden toegepast.

Shiatsu

Deze oosterse drukpuntmassage techniek brengt uw lichaam preventief in balans om overbelasting van uw lichaam tegen te gaan. Shiatsu is het antwoord op het concept van behandelingen waarbij het lichaam wordt gezien als één geheel. Deze behandeling verlicht stress, kwaaltjes in het algemeen en voorkomt pijnen op een natuurlijke basis. Meer over Arasys, klik hier.