ARASYS, HET AFSLANKSYSTEEM

Het afslanksysteem Arasys is het nieuwe afslanksysteem dat de spieren versterkt in slechts 17 minuten. Speciale faradische golven verstevigen de spieren op een efficiëntere manier dan welk ander afslanksysteem ook. Voor mannen en vrouwen nu een gepatenteerd dus uniek systeem met ongeëvenaard succes.

In plaats van tientallen sit-ups, strek-en tiloefeningen doet Arasys het werk om de spieren te stimuleren. De voordelen zijn dezelfde als van inspannende oefeningen: een strakkere buik, dijen, heupen, billen , taille....

U voelt zich zelfs extra energiek en prettig, omdat de workout van de spieren de spijsvertering versnelt en de circulatie verbetert. Arasys zorgt tevens voor een reductie van de opbouw van cellulitis en breekt het lichaamsvet af. Het extra voordeel van Arasys: een sessie duurt slechts 17 minuten, het is niet nodig daarna te douchen, geen transpiratie, geen crèmes of gels.

De behandeling van slechts 17 minuten heeft hetzelfde resultaat als twee tot drie uur sporten!

Het systeem pulseert om de spieren de zuurstof op te laten nemen en het overtollige vet los te maken. De spiercontracties zijn natuurlijk dezelfde contracties als door isometrische oefeningen (uniek) en resulteren in afwatering van het lymfe systeem. Het werkt om cellulitis tegen te gaan en om spieren op dezelfde manier te toniseren als wanneer er een oefening wordt gedaan

Een totaal van tien Arasys sessies (in drie weken) zorgt ervoor dat de spieren goedgeoefend en strak worden.

De behandeling is afgestemd op uw behoeften: spierversterking, de nadruk op afslanken, cellulitis afname, verwijdering van afvalstoffen, shiatsu massage, lymphedrainage of een combinatie speciaal op U afgestemd.

Als u eenmaal uw gewenste figuur heeft blijven de resultaten 3-12 maanden bestaan. Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de effecten duurzaam zijn.

Twee leidinggevende Britse wetenschappelijke autoriteiten - een biochemicus en een uitvinder op het gebied van de pacemaker - hebben het Arasys systeem na grondige studie ontwikkeld. De adviseurs in de salon zijn speciaal opgeleid in het gebruik van het Arasys Afslanksysteem.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over dit afslanksysteem, mailt u gerust of bel naar La Differance 0255 533979.

ENDERMOLOGIE/LPG/CELLU M6

Quality of live

De nieuwe methode voor de bestrijding van cellulitis. U krijgt er niet alleen een verjongde, soepele huid door terug, tevens verbetert en verfraait uw figuur door de afbraak van overtollige vetreserves.

Endermologie heeft ook zijn plaats bij de behandeling van aandoeningen waar aandoeningen van het bewegingsapparaat een rol spelen. U kunt denken aan nekpijn ,lage rugpijn, artrose, knie en heup protesen, dystrofie, aandoeningen van de pezen, tenniselleboog, krampen, herstel na inspanning, detoxicatie.

Endermologie biedt zoveel mogelijkheden, dat willen wij u graag laten weten. Klik hier om verder te lezen over Endermologie.

Natuurproducten van Wiener Kosmetikum

Eindelijk fantastisch slank met de Aromatherapie-compresmethode!

Deze methode is een zeer effectieve, thermoreactieve slankheidsbehandeling met aromatische oliën voor een afname van gewicht en lichaamsomvang.

Deze methode is ook bijzonder succesvol bij het bestrijden van sterke cellulite.

Het thermoreactieve body-wrapping is een variant van de aromatherapie-compresmethode. Bij deze slankheidsbehandeling wordt op de probleemzones een speciale body-wrapping gel opgebracht en vervolgens worden de behandelde delen met een flexibele folie strak omwikkeld. Deze methode is met name geschikt voor thuisgebruik.

De Steenolie-compresmethode is een zeer effectieve slankheidsbehandeling bij personen met bloedvat problemen, nijging tot zwellingen, hematomen en opstuwingen in het lymfestelsel

De Algen-compresmethode is een succesvolle slankheidsbehandeling bij het bestrijden van extreem hardnekkige cellulitis. Deze behandeling leidt tot een aanzienlijke vermindering van lichaamsomvang en gewicht.

De Kaneel-compresmethode richt zich in de toepassing exact naar de Aromatherapie-compresmethode. Het is een uitgesproken product om huid en figuur in vorm te houden.

Volgende pagina