MAKE-UP

Uw specifieke uitstraling kunnen wij extra accentueren voor iedere gelegenheid. Of het nu overdag, 's avonds of voor een feest is. U wilt er extra mooi uitzien voor een bezoek aan het theater of voor uw huwelijksdag of die van bijvoorbeeld uw zoon of dochter. U voelt zich fantastisch wanneer u de vele positieve kanten van uw gelaat tevoorschijn laat toveren door onze visagisten

Een totale metamorfose is ook mogelijk. Tijdens de make-up sessie wordt u voorzien van tips en trucjes die direct toepasbaar zijn. Ook kleine of grote onvolkomenheden kunnen wij camoufleren. Wij leren u graag hoe u dit in het vervolg ook zelf kunt doen.

Wilt u weten hoe u zelf het beste uw make-up kunt aanbrengen en toepassen, dan zijn onze fameuze make-up lessen een uitdaging voor u.

John Van G.

La Differance werkt met het door John van Giessen gecreëerde merk John van G. Kenmerkend zijn de unieke wisselende mogelijkheden van de doosjes met magneetblokjes, deze zijn eenvoudig te verwisselen, waardoor u nooit de verkeerde kleur bij u heeft.

Handige voorgedoseerde producten laten een ieder in een prachtige creatie zelfverzekerd naar buiten treden.

U bent afgestemd op de kleuren van het seizoen (zie ook phytobiodermie).

Make up advies op afspraak v.a. Euro 18,--

Make up voor speciale gelegenheden v.a. Euro 20,--

Make up workshop (ca 8 personen) 4 uur p.p. Euro 36,30