NEODERMA

Neo Marine Spa behandeling

Een nieuwe anti aging behandeling van Neoderma. U voelt en ziet dat het werkt. Het doel is veroudering van het gezicht, oogstreek en hals tegen te gaan door middel van het herstellen, versterken en verrijken met energie van huidcellen.

 • Effect: Verjongend, vochtregulerend, verzachting van de huid en stabilisatie van alle huidfuncties. Zeewieren, vitaminen en mineralen helpen daarbij en hebben zelfs een herstellende werking. Aminozuren uit zeewier maken de huid elastisch en stevig. Sporenelementen verbeteren de zuurstofopname en in reactie met vitamine E werkt het antioxidant en tegen vrije radicalen in de huid.
 • Bestemd voor behandeling van alle mensen met een slechte huidconditie, verslapte huid, rokershuid, gestresste huid na afvallen en na de zomer en/of de winter.
 • Doel is om de frisse aanblik en vitaliteit terug te krijgen. De behandeling geeft directe resultaten, maar heeft nog meer effect in een kuur van vier behandelingen, eenmaal per week. Onderhoudend of preventief één maal per maand.

La Differance, specialist op het gebied van Neo-Marine Spa behandelingen!

Neoderma Slimming & Firming Body Gel

Neoderma heeft speciaal voor thuisgebruik een product ontwikkeld voor de reductie van cellulitis. Deze bevat vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen, stoffen die in zeewieren worden aangetroffen.

In combinatie met de massage dringen deze werkstoffen diep de huid binnen en hebben een ontslakkende werking. Na het douchen masseert u het met ronddraaiende bewegingen in op de gewenste plaatsen.

Decléor, specialist op het gebied van aroma-cosmetica.

Natuurlijke schoonheid, veilige schoonheid, optimale schoonheid. La Differance en Decléor begeleiden zowel uw gewone dagelijkse verzorging als uw algehele welzijn tijdens de behandeling in het schoonheidsinstituut.

Vitaroma van Decléor

Twee nieuwe huidliftende en rimpelbestrijdende verzorgingsproducten met Bio-retinol en Aromatische Essences

De huid wordt intesief gevoed en op natuurlijke wijze gladgestreken. Uw gezicht word weer glad en stralend. De trekken worden zachter en de vorm van het gezicht wordt duidelijker. Uw huid wordt de hele dag beschermd.

 • Re-sourcing émulsion lift contour et rides
 • Re-sourcing crème lift contour yeux

De Vitaroma lijn bestaat uit alle producten voor de dagelijkse verzorging waaronder een reinigingsmelk, een tonic, een verzorgingselixer en een nachtcrème.

De Harmonie lijn van Decléor

De kernbehandeling: verzorging met aromatische oliën 100% puur-100% natuurlijk, geen conserveringsmiddelen

Ons eeuwenoude, functionele, dagelijkse verzorgingsprogramma omvat producten met geavanceerde formules die onder dermatologisch toezicht zijn getest. Elk product heeft zijn eigen functie dankzij de volmaakt uitgebalanceerde samenstelling van aromatische oliën en het evenwicht van herstellende en verzachtende plantenextracten. De combinatie van heerlijk zachte texturen maakt dat uw huid direct aangenaam en soepel aanvoelt.

 • Harmonie Douce - reinigingsgel
 • Aromessence Rose d'Orient - verzorgingselixer
 • Baume Aromatique Harmonie - nachtbalsem
 • Hamomie Jour - dagcrème
 • Harmonie Essentielle - hestellende crèmegel

Zonneverzorging wordt steeds belangrijker. Werd de huid vroeger alleen op het strand met een zonnecrème ingesmeerd, vandaag de dag heeft de huid vaker een goede bescherming nodig. Denkt u aan het gat in de ozonlaag, het meermaals ondergaan van een zonnebankkuur of het frequenter op vakantie gaan (wintersport, bergbeklimmen, actieve zomervakanties etc.)

De zonnelijn van Decléor is er speciaal op gericht om de schadelijke invloed van de zon op uw huid tot een minimum te beperken. De producten zijn handig in gebruik en makkelijk om mee te nemen op vakantie.

Drie uitzonderlijke verzorgingsproducten

 • De eerste Aromessence solaire voor het gezicht - verzorging en bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon.
 • De eertste Zelfbruinende verzorgingscrème zonder DHA (SPF6) - speciale antiverouderingscrème
 • De eerste professionele verzorging, met optimale bescherming zonder chemisch filter en speiaal voor de gevoelige huid.

Wilt u meer informatie over deze producten, bel gerust even naar La Differance voor een informerend gesprek, of maak gewoon even een afspraak en ervaar het effect van Decléor. Tot en met de maand Mei ontvangt u een zonneproduct cadeau* bij het ondergaan van de Zomerbehandeling van Decléor.•(zolang de voorraad strekt )

Introductieaanbieding !!! Zomerbehandeling van Decléor voor slechts Fl. 99,-- !!!

Bij aankoop van drie of meer zonneproducten van Decléor, ontvangt u een leuk toilettasje met vier zonneproducten cadeau. (vraag bij aanschaf of informatie even naar de actievoorwaarden)