Klik hier voor de speciale eindejaarsaanbieding!

Nieuw!

Nieuw bij La Differance is het merk Decléor Duo Concept van INMA Cosmetics. Het imago dat Decléor wenst uit te dragen is dat zij specialist is op het gebied van Aromatherapie. Het omvat zeer gespecialiseerde behandelingen. Bij elke behandeling wordt als welkom eerst een rugmassage met drukpunt treatment gegeven.

Als extra kan er een drukpuntmassage voor het gezicht ingepast worden. Ook de lichaamsbehandelingen worden verzorgd met als extra een drukpuntmassage op de voeten. Dit is dus Decléor ten voete uit. Niet te vergelijken.

Het mooiste is dit samen met uw partner, vriend(in), kennis of familielid te laten gebeuren in de DUO SALON. De ultieme behandeling:

Het Duo Concept, samen in de Duo Salon, alleen mogelijk bij La Differance !

De zonnelijn is er speciaal op gericht om de schadelijke invloed van de zon op uw huid tot een minimum te beperken. De producten zijn handig in gebruik en makkelijk om mee te nemen op vakantie.


Nieuw!

De Epilight. Heeft u hinder van overbeharing? Neemt u dan gerust even contact met ons op. De nieuwe behandeling met de Epilight is zeer effectief en is ontworpen om hinderlijke haargroei te verwijderen bij mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Epilight gebruikt lichtimpulsen om haren te verwijderen en haargroei af te remmen. Een Epilight lichtflits voelt aan als een lichte prikkel, vergelijkbaar met het loslaten van een elastiekje op de huid. Er is geen plaatselijke verdoving of pijnstiller nodig. Dankzij dit systeem kan ongewenst haar op aangename wijze verwijderd worden in een lichtflits. Hetzij in het gezicht, rug, benen, bikini-lijn of waar dan ook, het Epilight Ontharing-systeem elimineert effectief hardnekkige en hinderlijke haargroei.


La Differance richt zich niet alleen in het behandelen van overbeharing maar specialiseert zich ook in Face Setting, het Arasys systeem en Endermologie.


De natuurlijke manier om rimpels te laten verdwijnen of zichtbaar te verzachten is Face Setting. Het betreft hier een methode om rimpels en plooien als het ware op te vullen. Face Setting techniek werkt door het opvullen met lichaamseigen bindweefsel, werkt betrouwbaar en langdurig, omdat het weefselstimulerend is en de weefsels zichzelf reguleren en regeneren. De behandeling duurt slechts 30 tot 40 minuten en wordt, afhankelijk van de rimpelstructuur, twee tot meerdere malen herhaald, met tussenpozen van twee weken.


NEODERMA Blue Blood Biolifting
Een revolutionaire behandeling! De lifting is een ware oppepper voor de vermoeide en gestresste huid. Zorgvuldig samengesteld om de huid te verstevigen, liften en vochtregulerend te werken. 

De werking van de lifting is gebaseerd op perfluorcarbon, vitamine A en E, aloe vera, elastine en collageen. Kan worden toegepast op lichaam en gezicht, zelfs op de oogleden.
 
Als eenmalige of als kuurbehandeling (2x in de week, tot 10 behandelingen). Thuis kan deze behandeling worden ondersteund met daarvoor speciaal ontwikkelde produkten. 

Het geheim van de behandeling ligt in het diepe doordringen in de huid van gel op micro-emulsie basis met perfluorcarbon, een kunstmatig geproduceeerd bloedvervangend middel. Het zorgt dat het de opname van zuurstof in de huid stimuleert, hydrateert, ontstekingsremmend en helend werkt en daarmee ook verjongend. Het gaat irritaties tegen en activeert de stofwisseling in de huid, waardoor gezichtslijntjes en rimpeltjes bestreden worden.
Biolifting van Neoderma De lifting is een ware oppepper voor de vermoeide en gestresste huid. Zorgvuldig samengesteld om de huid te verstevigen, te liften en vochtregulerend te werken.


U wilt graag AFSLANKEN. Het doetreffende afslanksysteem Arasys is DE manier om de overtollige centimeters te laten verdwijnen!

Arasys is het afslanksysteem dat de spieren versterkt in slechts 17 minuten. Speciale faradische golven verstevigen de spieren op een efficiënte manier. In plaats van tientallen sit-ups, strek-en tiloefingen doet Arasys het werk om de spieren te stimuleren. Een Arasys sessie duurt slechts 17 minuten. Een totaal van tien Arasys sessies (in drie weken) zorgt ervoor dat de spieren goedgeoefend en strak worden. De behandeling is afgestemd op uw behoeften. Gemiddeld in totaal 21 centimer verlies. Het is mogelijk om zeker één kledingsmaat te verliezen door de Arasys afslank methode.


Een apparaat dat de tijd terugzet? Behalve een esthetische en therapeutische werking heeft Endermologie ook vele gunstige antiverouderingsresultaten. Endermologie kan afgestemd worden op elke leeftijd, maar is wel bijzonder doeltreffend bij de bestrijding van de gevolgen van de tijd die niet stilstaat. Stoornissen in de bloedsomloop, cellulitis, huidverslapping, door de plaatselijke bloedsomloop te stimuleren kan Endermologie de troficiteit van het bindweefsel verbeteren en daarmee ook de veerkracht van de weefsels. Wilt u meer weten over Endermologie, klik dan hier.


Arrangementen

Ook speciale arrangementen zijn uiteraard mogelijk bij La Differance. Indien u speciale wensen heeft dan adviseren wij u even telefonisch contact met ons op te nemen onder nummer 0255 533979. Een standaard arrangement hebben wij niet omdat wij eerst naar uw wensen willen luisteren en dan een arrangement op maat maken. Meestal zit er in een standaard arrangement ook een onderdeel wat niet bij u past en dat is zonde. Afhankelijk van de wensen en het te besteden budget stellen wij een arrangement op maat samen. Wij kunnen tegelijkertijd maximaal 8 personen onderbrengen in een speciaal arrangement.