La Differance, de naam zegt het al, onderscheidend, verschillend, anders... Bij La Differance vindt u geen standaard behandeling, daar in gesprek met u een maatbehandeling gegeven wordt. Ieder arrangement kan zelfs op uw wensen worden aangepast. Indien u speciale wensen heeft dan adviseren wij u even telefonisch contact met ons op te nemen onder nummer 0255 533979. Een standaard arrangement hebben wij niet omdat wij eerst naar uw wensen willen luisteren en dan een arrangement op maat maken. Wij kunnen tegelijkertijd maximaal 8 personen onderbrengen in een speciaal arrangement. Overnachtingen worden in samenwerking met Holliday Inn aangeboden.

Eigenaresse Carolina Groenendijk heeft reeds meer dan 32 jaar specialistische ervaring in het verzorgen van de huid. Vanaf haar prille jeugd was dit het vak dat zij wilde uitoefenen. Bezield studeerde zij in 1976 af als estheticienne. Zij begon haar loopbaan in Amsterdam en al snel volgde een salon in Maarssenbroek. La Differance opende in 1988 haar deuren in IJmuiden. Het pand aan de Oosterduinweg werd opgedeeld in een schoonheidsinstituut en een huisartsenpraktijk.

Ondertussen werden de activiteiten uitgebreid. Diploma's visagie, pedicure, chiropodie, en podokinesiologie werden behaald. Het instituut groeide uit haar jasje wat resulteerde in de "facelift" van La Differance in 1994.

Het warmecentrum werd gecreëerd, de natte ruimte met hydromassage bad, de thalassotherapie en de lunchruimte werden gerealiseerd. Vervolgens doet de Podo-Posturaal Therapie zijn intrede. De specialisaties in de Endermologie en Arasys treatements geven het instituut een nog grotere landelijke bekendheid.

In 2001 wordt de mogelijkheid tot ontharen geoptimaliseert met de aanschaf van de Epilight , de rimpelbehandeling. De komst van een Arts, geeft meer mogelijkheden tot rimpelbehandeling.

In het verzorgingsinstituut voor hem en haar werkt zij samen met een team van vijf vakbekwame specialistes met onder andere extra specialisaties als afslanken, ontharen, cellulitis, diabetische voet, (sport)massages, lymfedrainage en shiatsu. Dit team werkt nauw samen met de twee artsen, Hij adviseert en begeleidt onder andere bij de gewichtsreductie en en ondersteund het Team.

Op de Oosterduinweg 8 in IJmuiden is in een gezellige, sfeervolle ambiance iets unieks onstaan. Uniek in behandeling, uniek in benadering, uniek in mogelijkheden vanwege de speciale Duo Salon.

Producten waarmee onder andere gewerkt worden zijn:

Specialiteiten van La Differance zijn onder andere:

Het uitgangspunt van La Differance is dat wij met iedere behandeling een gericht doel hebben en dat met vakbekwaamheid en veel enthousiasme samen met de cliënt met succes willen verwezelijken.

La Differance. Het Verschil kunt u merken.